Over Ausma Vorkheftrucks

Ausma Vorkheftrucks is in 1986 begonnen met de verkoop van nieuwe en gebruikte vorkheftrucks. In de beginjaren was Ausma Vorkheftrucks samen met Ausma Motorenrevisie gevestigd te Roden. In de jaren die daarop volgde is Ausma Vorkheftrucks uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming. Op 1 januari 2008 is Ausma Vorkheftrucks overgenomen door Henk Graafstra en Fokke Minnesma. Vanaf 2014 zijn alle aandelen in handen van Henk Graafstra.

In september 2010 zijn we verhuisd naar Heerenveen. Wij beschikken over een hoge showroom, waar wij de hoogwerkers, verreikers, vorkheftrucks, reachtrucks en stapelaars in volle glorie aan u kunnen demonstreren. Het pand heeft ook een ruime hal, waarin zowel de werkplaats als het magazijn een plek hebben.

Door de, recent geïnstalleerde moderne spuitcabine, kan Ausma Vorkheftrucks uw of de heftruck van uw klant voorzien van elke gewenste (bedrijs)kleur. Natuurlijk kunnen wij hierin ook uw gebruikte intern transportmateriaal voorzien van een nieuwe coating.

De voordelen van Ausma

Ruim 30 jaar ervaring

Ruime showroom

24-uurs service

Reparatie op locatie

Doosan Importeur

Na succesvolle dealerschappen met merken als YAM, Yang en Komatsu is Ausma Vorkheftrucks in 2013 importeur geworden van Doosan Industrial Vehicles voor Nederland. De machines van Doosan staan bekend om hun bedieningsgemak, robuuste vormgeving en betrouwbare technologie. Ausma Vorkheftrucks is er trots op dat wij door dit importeurschap van Doosan zowel onze klanten als onze dealers een compleet assortiment en kwalitatief hoogwaardige heftrucks kunnen aanbieden.

Inmiddels is Ausma Vorkheftrucks uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van Noord-Nederland. Wij kunnen u dan ook een totaalpakket aanbieden op het gebied van intern transport.

Op zoek naar een oplossing voor uw interne transport? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zoeken samen met u naar de machine die het beste past bij uw bedrijfsactiviteiten.