Reparatie & onderhoud


Vorkheftruck reparatie & onderhoud in Heerenveen

Totaalpakket aan Service & Onderhoud


Ausma Vorkheftrucks kan u een totaal pakket aan service en onderhoud aanbieden. Onze modern uitgeruste servicewagens beschikken over een uitgebreid onderdelen pakket en goed opgeleide monteurs. Hierdoor kunnen wij u service en onderhoud aanbieden op elke gewenste locatie. Onze buitendienst monteurs hebben ruime kennis en ervaring waardoor zij bij u op locatie een diagnose kunnen stellen en uw heftruck snel weer operationeel kunnen maken. Hierdoor is stilstand van uw heftruck minimaal en blijft uw goederenstroom op gang. Door deze snelle service blijven ook uw kosten door stilstand tot een minimum beperkt.

Neem contact met ons op

Moderne werkplaats


Het kan een keer voorkomen dat uw heftruck niet op locatie gerepareerd kan worden. Dan halen wij (in overleg) uw truck op met onze eigen vrachtwagen en vervoeren wij deze naar onze modern uitgeruste werkplaats in Heerenveen. Uiteraard kunnen wij u (in overleg) een inzet-heftruck aanbieden waardoor uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

Neem contact met ons op

Service en onderhoudscontract


Met het afsluiten van een service en/of onderhoudscontract bij Ausma Vorkheftrucks heeft u het voordeel dat u het complete onderhoud uitbesteed aan onze ervaren (buitendienst) monteurs. Met het servicecontract bieden wij u een 24-uurs service aan, waarbij u bij een storing ook in het weekend en ’s avonds een beroep kan doen op onze monteurs. Met het afsluiten van een onderhoudscontract kijken onze monteurs uw heftruck(s) enkele malen per jaar na op gebreken. Ook keuren onze monteurs uw heftruck aan de hand van het KOM / VCA keurmerk en plegen waar nodig onderhoud en service. Zo bent u altijd verzekerd van een veilig en goed werkend transportmiddel binnen uw bedrijf.

Neem contact met ons op

Keuren van hoogwerkers


Bij Ausma Vorkheftrucks kan u ook terecht voor het keuren van uw hoogwerker. Uit ervaring blijkt dat gekeurde hoogwerkers minder problemen ondervinden op het gebied van onderhoud.

Preventief uw hoogwerker keuren is goedkoper dan het oplossen van problemen die na een tijd plotseling ontstaan. (misschien problemen vervangen door storingen?). Geplande keuringsmomenten en onderhoud leveren dan ook verreweg het meeste rendement op.

Diensten van Ausma Vorkheftrucks voor uw hoogwerker

  • Hoogwerker keuring (periodiek & incidenteel)
  • Advies over hoogwerker onderhoud
  • Hoogwerker onderdelen
  • Hoogwerker reparatie
  • Hoogwerker storing

Onze specialisten helpen je verder


Afdeling verkoop

Op zoek naar service & onderhoud voor uw heftruck?

Neem contact met ons op