Over Ausma


Geschiedenis


Ausma Vorkheftrucks is in 1986 begonnen met de verkoop van nieuwe en gebruikte vorkheftrucks. Het bedrijf groeide in de loop der jaren uit tot een zelfstandige onderneming. Ausma Vorkheftrucks was toen nog samen met Ausma Motorenrevisie gevestigd te Roden. Sinds 1 januari 2008 is Ausma Vorkheftrucks overgenomen door Henk Graafstra en Fokke Minnesma. Door deze overname van Ausma Vorkheftrucks kan het bedrijf, samen met de betrokken medewerkers, nog verder groeien.

Ruime showroom


In september 2010 is Ausma Vorkheftrucks verhuisd naar Heerenveen. Het pand waarin Ausma Vorkheftrucks nu is gevestigd werd voorheen gebruikt voor de fabricage van klimmateriaal. Daarom beschikken wij over een hoge showroom, waar wij de hoogwerkers, verreikers, vorkheftrucks, reachtrucks en stapelaars in volle glorie aan u kunnen demonstreren. Het pand heeft ook een ruime hal, waarin zowel de werkplaats als het magazijn een plekje hebben. Wilt u de nieuwe machine van u of uw klant in bedrijfskleuren? Ook dat is voor Ausma Vorkheftrucks geen probleem met onze moderne spuitcabine. Natuurlijk kunnen wij hierin ook uw gebruikt intern transportmateriaal voorzien van een nieuwe coating.

Eén van de grootste leveranciers van Noord-Nederland


Inmiddels is Ausma Vorkheftrucks uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van Noord-Nederland. Wij kunnen u dan ook een totaalpakket aanbieden op het gebied van intern transport. Op zoek naar een oplossing voor uw interne transport? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en zoeken samen met u naar de machine die het beste past bij uw bedrijfsactiviteiten.

Neem contact met ons op

Doosan importeur


In 2013 is Ausma Vorkheftrucks importeur geworden van Doosan vorkheftrucks voor het gebied boven de grote rivieren in Nederland. De machines van Doosan staan bekend om hun bedieningsgemak, robuuste vormgeving en betrouwbare technologie. Wij zijn er trots op dat wij door dit importeurschap van Doosan vorkheftrucks zowel onze klanten als onze dealers een compleet assortiment kwalitatief hoge heftrucks kunnen aanbieden.

 

Onze specialisten helpen je verder


Afdeling verkoop

Meer weten over Ausma?

Neem contact met ons op