Bobcat heftrucks

Sinds 1958 helpt Bobcat mensen meer te bereiken. Als toonaangevende, wereldwijde fabrikant van compacte machines, kan Bobcat bogen op een traditie van innovatie en de ontwikkeling van slimme oplossingen voor de grootste uitdagingen van zijn klanten. Met de steun van een wereldwijd netwerk van onafhankelijke dealers en distributeurs biedt Bobcat een uitgebreid portfolio van compacte machines, zoals laders, graafmachines, verreikers, compacte tractoren, maaiers, aanbouwdelen, onderdelen, services en ander materieel.

Bobcat Elektrische Heftrucks

De Bobcat elektrische heftrucks zijn eenvoudige, krachtige, performante heftrucks die zowel oog hebben voor de bestuurder als het budget.

De trucks beginnen bij een capaciteit van 1,25 ton (3-achterwielaandrijving) en gaan tot en met 10 ton.

Bobcat Diesel Vorkheftrucks

Onze Bobcat dieselheftrucks zijn de hoeksteen van onze onderneming. Bobcat produceert zijn eigen motoren, en deze motoren worden ook gebruikt in sommige  heftrucks.

Vermogen en efficiëntie zijn cruciaal voor ons. Onze krachtige dieselmotoren zijn de groenste op de markt. Een roetfilter is niet nodig om te voldoen aan de nieuwste emissienormen.

Bobcat LPG-Heftrucks

De LPG-heftrucks van Bobcat zijn robuust, betrouwbaar en toch eenvoudig. De belangrijkste kenmerken zoals oliegekoelde schijfremmen, geïntegreerde zijverschuiver en een groot aantal veiligheidsvoorzieningen zijn standaard.

Wij bieden trucks met bewezen technologie, zodat je efficiënt kunt werken en tegelijkertijd de kosten voor de levensduur van uw apparatuur kunt verlagen.

Bobcat Magazijnoplossingen

Doordat we robuuste, betrouwbare en tegelijkertijd eenvoudige machines aanbieden, zijn we een toonaangevende producent van material handling equipmentment geworden.

Door het toevoegen van high end functies en specificaties en bewezen technologie, streven we er naar om uw productiviteit
te verhogen en anderzijds uw onderhoudskosten te verlagen.