Full Operational Lease

Full Operational Lease is een leasevorm waarin u zorgeloos kunt leasen met de meest uitgebreide service. Voor een vooraf bepaalde periode en aantal draaiuren per jaar krijgt u de beschikking over, de door u gewenste, machine. In de maandelijkse leasetarieven zijn de kosten opgenomen van:

  • Afschrijving
  • Rente
  • Administratie
  • Verzekering
  • Reparatie
  • Onderhoud

Kennis en ervaring

Een belangrijk voordeel van Full Operational Lease is dat u alle leasekosten van tevoren precies kunt budgetteren. Daarnaast besteed u het beheer en onderhoud van de machine uit aan Ausma Vorkheftrucks. Een ander belangrijk voordeel is dat u de kosten van de machines niet op uw balans hoeft te zetten en u daardoor meer tijd en geld overhoudt voor uw bedrijfsactiviteiten. Daarnaast is het voordeel van Full Operational Lease dat uw onderneming geen risico loopt op de restwaarde en het onderhoud.. Met de uitgebreide service van Full Operational Lease worden ongewenste verassingen tot het minimum beperkt. U maakt gebruik van de kennis en ervaring van Ausma Vorkheftrucks.

Bent u geïnteresseerd in Full Operational Lease? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.

Financial Lease

Met behulp van Financial Lease kunt u als (startende) ondernemer beschikken over een passende machine. Zo heeft u een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering zonder dat het u liquiditeit kost en waarbij u kunt profiteren van vele (fiscale) voordelen.

Geen liquiditeitsverlies

Door financial te leasen kunt u investeren in een machine, zonder liquiditeitsverlies. Tijdens de leaseperiode bent u economisch eigenaar van de machine, hierdoor heeft u fiscaal voordeel en is rente- en investeringsaftrek mogelijk. Ook heeft u recht op terugvordering van de BTW over de aanschafprijs. De risico’s en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties, verzekering en restwaardes liggen volledig bij de klant. Na afloop van de leaseperiode bent u automatisch ook juridisch eigenaar van de machine.

Bent u geïnteresseerd in Financial Lease? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.