Linde Heftrucks

De Linde elektrische heftrucks zijn eenvoudige, krachtige, performante heftrucks die zowel oog hebben voor de bestuurder als het budget.

De trucks beginnen bij een capaciteit van 1,25 ton (3-achterwielaandrijving) en gaan tot en met 5 ton.

Via onderstaande link is de complete serie elektrische heftrucks op de Linde website te zien die te leveren zijn.

Voor vragen over deze elektrische heftrucks kunt u contact met ons opnemen

Linde heftrucks

Duurzaam & productief
Linde trucks gaan een maximaal aantal draaiuren mee. Het Exxtral® kunststof dat Linde gebruikt voor het dashboard, wordt ook in de automotive branche toegepast. Daarnaast wordt er veel dik plaatstaal verwerkt. Plaatstaal vervormt nauwelijks. De elektrische 4-wiel trucks hebben een zeer korte draaicirkel – vergelijkbaar met een driewiel model – dankzij de combi-as (Linde 386-serie en Linde 387-serie). Van de 386-serie zijn sinds 2006 al 111.111 trucks verkocht!

Ergonomie is key
De truck wordt om de chauffeur heen ontwikkeld. Voor het design van de Linde trucks is Porsche verantwoordelijk. ‘Design follows function’ is een belangrijke thema. De standaard, intuïtieve joystick of bedieningshendel, in combinatie met Linde Load control, zorgen voor een nauwkeurige en soepele mastbediening en is een standaard functionaliteit.

Zuinige heftrucks
De Linde verbrandingstrucks zijn de zuinigste in de markt, onder andere vanwege de unieke Linde hydrostaat, die in 1955 geïntroduceerd werd. Een elektrisch truck voorzien van de onderhoudsvrije Li-ION batterij (lithium-ion) behoort ook tot de mogelijkheden.

Veilige heftrucks
Dankzij de bovenliggende neigcilinders is een precieze lasthandling als vanzelfsprekend. De hoog gemonteerde achteras bij de Linde verbrandingstrucks en grotere, elektrische trucks zorgt voor extra veiligheid. De Linde Safety Pilot is een innovatief systeem dat zorgt voor een veilige handling van ladingen door de verschillende parameters als hefhoogte, lastzwaartepunt, gewicht van de lading en rijsnelheid continu te controleren. De optionele LSP active uitvoering is een actief lastdiagram die ingrijpt bij het overschrijden van de hierboven genoemde paramaters.

Branche specifieke heftrucks
Linde levert ook explosie beveiligde Linde trucks; aangepast door Proplan. Ook trucks voor de coldstore branche behoren tot de mogelijkheden. Standaard is een Linde truck geschikt om tot -10 graden te werken; de speciale coldstore uitvoering kan de truck tot -30 graden ingezet worden. In combinatie met de Li-ION batterij kunt u over de meest productieve truck configuratie beschikken in uw vrieshuis. Linde biedt een tal aan configuraties die een truck geschikt maken voor uw specifieke branche. Denk aan de recycling industrie, beton industrie, food branche en chemie branche.