Op locatie

In onze servicewagens beschikken we over een moderne uitrusting, uitgebreid onderdelenpakket en goed opgeleide monteurs. Hierdoor kunnen wij u, op elke gewenste locatie,  van service en onderhoud voorzien. Onze monteurs hebben ruime kennis en ervaring waardoor zij een goede diagnose kunnen stellen zodat uw heftruck snel weer operationeel is. Hierdoor wordt stilstand van uw heftruck tot het minimum beperkt en blijft uw goederenstroom op gang. Door deze snelle service blijven ook uw kosten door stilstand minimaal.

Moderne werkplaats

Het kan een keer voorkomen dat uw heftruck niet gerepareerd kan worden op locatie. Dan halen wij (in overleg) uw heftruck op met onze eigen vrachtwagen en vervoeren wij deze naar onze werkplaats in Heerenveen. Indien nodig, verzorgt Ausma Vorkheftrucks een inzet-heftruck waardoor uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Onze werkplaats is voorzien van een moderne spuitcabine. Hier kan Ausma Vorkheftrucks uw heftruck voorzien van elke gewenste (bedrijfs)kleur. Ook voor het opnieuw coaten van uw huidige heftruck, bent u bij Ausma Vorkheftrucks op het juiste adres.

Service en Onderhoudscontract

Met het afsluiten van een service- en/of onderhoudscontract bij Ausma Vorkheftrucks heeft u het voordeel dat u het complete onderhoud uitbesteed aan onze ervaren (buitendienst) monteurs. Met het servicecontract bieden wij u een 24-uurs service aan, waarbij u bij een storing ook in het weekend en ’s avonds een beroep kan doen op onze monteurs.

Met het afsluiten van een onderhoudscontract kijken onze monteurs uw heftruck(s) enkele malen per jaar na op gebreken. Ook keuren onze monteurs uw heftruck aan de hand van het KOM / VCA keurmerk en plegen, waar nodig, onderhoud en service. Zo bent u altijd verzekerd van een veilig en goed werkend transportmiddel binnen uw bedrijf.

Keuren van Hoogwerkers

Bij Ausma Vorkheftrucks kan u ook terecht voor het keuren van uw hoogwerker. Uit ervaring blijkt dat gekeurde hoogwerkers minder problemen ondervinden op het gebied van onderhoud.

Preventief uw hoogwerker keuren is goedkoper dan het oplossen van storingen die na een tijd plotseling ontstaan. Geplande keuringsmomenten en onderhoud leveren dan ook verreweg het meeste rendement op.

Diensten van Ausma Vorkheftrucks voor uw hoogwerker:

  • Keuring hoogwerker (periodiek & incidenteel)
  • Reparatie aan hoogwerker
  • Advies over onderhoud aan hoogwerker
  • Hoogwerker onderdelen
  • Oplossen van storingen aan hoogwerker