Heftruck huren

Wilt u een heftruck huren? Huur dan een heftruck bij Ausma Vorkheftrucks in Heerenveen. Ausma Vorkheftrucks is dé leverancier van heftrucks in Noord- en Midden Nederland.

Bij Ausma kunt u terecht voor het huren van een heftruck voor de korte termijn of het huren of leasen van een heftruck voor een langere periode. Wij leveren maatwerk, gaan voor persoonlijk contact, zijn laagdrempelig en we schakelen snel. Daarom is Ausma de beste keuze voor het huren of leasen van een heftruck.

Waarom huren bij Ausma?

 • Meer dan 40 jaar verhuur van heftrucks
 • Eigen monteurs en servicedienst
 • Contracten op maat

Vraag direct een huur heftruck aan

U ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave

  Type heftruck

  Hefvermogen

  Startdatum

  Einddatum

  Afleverlocatie

  Meer informatie

  Alle heftruck worden altijd met volledige garantie en door eigen vervoer bij u afgeleverd. Bel voor meer informatie en advies naar: 0513 468 080.

  Bezoek onze showroom in Heerenveen

  Waarom bedrijven heftrucks huren?

  Heftrucks zijn onmisbare machines in veel industrieën, maar soms is het aanschaffen van een heftruck niet de meest praktische optie. In zulke gevallen kan het huren van een heftruck een slimme keuze zijn. Bij ons bieden we flexibele en kosteneffectieve verhuuroplossingen voor heftrucks, waardoor bedrijven profiteren van diverse voordelen.

  Tijdelijke behoefte

  Of je nu tijdelijke extra capaciteit nodig hebt tijdens drukke periodes of specifieke projecten wilt uitvoeren zonder te investeren in een eigen heftruck, het huren van een heftruck biedt de nodige flexibiliteit. We hebben een breed assortiment aan heftrucks beschikbaar, van elektrische tot diesel- en gasaangedreven modellen, in verschillende capaciteiten en specificaties.

  De nieuwste heftrucks huren

  Het huren van een heftruck biedt directe toegang tot moderne en goed onderhouden machines. Onze heftrucks worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden om optimale prestaties te garanderen, waardoor je kunt rekenen op betrouwbare en veilige apparatuur voor je operationele behoeften.

  Kostenbesparing

  Een ander voordeel van het huren van heftrucks is de mogelijkheid om kosten te beheersen. Je betaalt alleen voor de periode dat je de heftruck daadwerkelijk gebruikt, zonder je zorgen te maken over onderhoudskosten, reparaties of afschrijvingen zoals bij aankoop het geval zou zijn. Dit maakt het huren van heftrucks een kosteneffectieve oplossing voor veel bedrijven.

  Flexibiliteit

  Of je nu op zoek bent naar kortetermijnverhuur of een langdurige huurovereenkomst, wij bieden flexibele opties die aan jouw behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe het huren van een heftruck jou kan helpen bij het verbeteren van je operationele efficiëntie en flexibiliteit zonder de lasten van eigendom.

  Advies op maat

  Ons team van deskundigen staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste heftruck die past bij jouw specifieke behoeften en budget. We begrijpen dat elke situatie uniek is en streven ernaar om op maat gemaakte verhuuroplossingen te bieden die perfect aansluiten op jouw bedrijfsdoelen.

  Geen liquiditeitsverlies

  Door financial te leasen kunt u investeren in een machine, zonder liquiditeitsverlies. Tijdens de leaseperiode bent u economisch eigenaar van de machine, hierdoor heeft u fiscaal voordeel en is rente- en investeringsaftrek mogelijk. Ook heeft u recht op terugvordering van de BTW over de aanschafprijs. De risico’s en kosten op het gebied van onderhoud, reparaties, verzekering en restwaardes liggen volledig bij de klant. Na afloop van de leaseperiode bent u automatisch ook juridisch eigenaar van de machine.

  Al met al biedt het huren van een heftruck verschillende voordelen op het gebied van flexibiliteit, kostenbeheersing en gemak, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor veel bedrijven.

  Welke soorten heftruck voor verhuur?

  Afhankelijk van uw wensen, kunt u verschillende typen heftrucks huren. Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende varianten. U kunt onder andere de volgende heftrucks en andere machines voor intern transport bij ons huren:

  • Elektrische heftrucks (met hefvermogens van 2000 tot 4000+ KG)
  • Dieselheftrucks (ook met hefvermogens van 2000 tot 4000+ KG)
  • Heftrucks op LPG (gas), ook met diverse hefvermogens
  • Pallettrucks (tot 1600 KG, 1600 – 2000 KG en 2000+ KG)
  • Stapelaars (tot 1600 Kg, 1600 – 2000 KG, zwaarder dan 2000 KG
  • Reachtrucks (tot 1600 KG, van 1600 – 2000 KG, zwaarder dan 2000 KG)
  • Hoogwerkers (werkhoogte tot 6 meter, tot 8 meter en hoger dan 8 meter)

  Weet u niet precies welke heftruck het beste bij uw klus past? Geen probleem! Onze experts zijn gespecialiseerd in intern transport en kunnen u helpen met het vinden van de juiste truck. Afhankelijk van uw wensen, bespreken graag alle mogelijkheden van een heftruck huren. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!