Bobcat Diesel Vorkheftruck 9-serie | 10-16 ton

De dieselvorkheftrucks van 10 tot 16 ton uit de 9-serie van Bobcat vertegenwoordigen het neusje van de zalm binnen het zware segment van hefapparatuur. Deze serie belichaamt de kernwaarden van kracht, duurzaamheid en veiligheid, verpakt in een robuust chassis dat is ontworpen om aan de strengste eisen van de industrie te voldoen. Elk aspect van deze machines is geoptimaliseerd om ongeëvenaarde prestaties te leveren, waarbij bijzondere aandacht is besteed aan het maximaliseren van het comfort en de productiviteit van de operator.

Vraag offerte aandownload PDF

Een opmerkelijk kenmerk van de 9-serie is de volledig open cabine, die zorgt voor optimaal zicht rondom en dus de veiligheid op de werkplek aanzienlijk verhoogt. De superieure ergonomie van de cabine, met zijn ruime opzet en intuïtief geplaatste bedieningselementen, verzekert dat bestuurders ook tijdens lange werkdagen comfortabel blijven. Deze aandacht voor detail in het ontwerp benadrukt de toewijding van Bobcat aan het creëren van een gebruikerservaring die zowel veilig als efficiënt is.

De dieselvorkheftrucks in de 9-serie zijn uitgerust met een aantal veiligheidsvoorzieningen die de veiligheidsnormen in de industrie niet alleen naleven, maar ook overtreffen. Deze kenmerken zijn ontworpen om zowel de bestuurder als de omgeving te beschermen, waardoor het risico op ongelukken en schade tijdens het bedienen van de machine wordt verminderd. Daarnaast zorgen de onderhoudskenmerken van deze serie voor een eenvoudige toegankelijkheid tot essentiële onderdelen, wat de onderhoudstijd verkort en de machine snel weer operationeel maakt.

Naast de focus op veiligheid en onderhoud, levert de 9-serie ook indrukwekkende prestaties dankzij de krachtige en betrouwbare dieselmotor. Deze motoren zijn speciaal geselecteerd om een optimale balans tussen vermogen en brandstofefficiëntie te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor intensieve werkzaamheden waarbij grote lasten verplaatst moeten worden. De combinatie van deze geavanceerde motortechnologie met het sterke, duurzame chassis maakt de dieselvorkheftrucks van de 9-serie tot een essentiële aanwinst voor elke veeleisende werkomgeving.

Kortom, de dieselvorkheftrucks van 10 tot 16 ton uit de 9-serie van Bobcat zijn synoniem voor robuuste betrouwbaarheid, geavanceerde veiligheidskenmerken en superieur comfort. Deze machines zijn niet alleen gebouwd om te presteren onder de zwaarste omstandigheden, maar ook ontworpen om de veiligheid en productiviteit van de gebruiker te optimaliseren. Met deze vorkheftrucks biedt Bobcat een oplossing die klaar is om de uitdagingen van de moderne industrie aan te gaan.

Specificatie
Motor type
Capaciteit (kg)
Vorkenbord
Hefhoogte (bereik) (mm)
Draaicirkel (mm)
Ergonomische kenmerken*
Accuspanning (V/Ah)
Vraag offerte aan