Bobcat Diesel Vorkheftruck 9-serie | 6-9 ton

De dieselvorkheftrucks van 6 tot 9 ton uit de 9-serie van Bobcat staan bekend om hun uitmuntende brandstofefficiëntie en indrukwekkende prestaties, ideaal voor zware werkzaamheden. Deze vorkheftrucks combineren moeiteloos het gebruiksgemak van Bobcat-apparatuur met topveiligheidskenmerken en superieure ergonomie, waardoor bestuurders genieten van ongeëvenaard comfort en bedieningsgemak. Met aanpasbare bedieningselementen zijn ze ontworpen om de productiviteit te verhogen.

Vraag offerte aandownload PDF

Ergonomisch gezien bieden deze vorkheftrucks een laag geluids- en trillingsniveau in de cabine, centraal geplaatste schakelaars voor gemak, en een ruime bodemplaat voor eenvoudige toegang en comfort. Een 7” multifunctioneel display en geavanceerde HVAC-systemen verhogen het comfort en gebruiksgemak nog verder, terwijl vooruit- en achteruitrijcamera’s en een gewichtindicator de veiligheid en efficiëntie verbeteren.

De productiviteit wordt versterkt door kenmerken zoals een sterke aandrijfas voor een lange levensduur, automatisch gas geven voor soepelere hydraulische functies, en een elektronisch geregelde transmissie die zorgt voor uitstekende energie-efficiëntie en lagere operationele kosten.

Op het gebied van betrouwbaarheid bieden deze machines een innovatief voertuigcontrolesysteem voor geïntegreerd beheer, spatbescherming om het voertuig schoon te houden, en een uniform ontwerp voor de voor- en achterwielen om voorraadkosten te verlagen.

Veiligheidskenmerken omvatten een elektrische parkeerrem, detectiesysteem voor achterwaartse obstakels, uitstekend zicht rondom dankzij een volledig open cabineontwerp, en led-koplampen voor betere zichtbaarheid.

Het onderhoudsgemak wordt gewaarborgd door een gecentraliseerde aansluitkast voor eenvoudige toegang tot elektrische componenten, een kantelbare cockpit voor snelle inspecties en onderhoud, ondersteund door Bobcat’s wereldwijde servicenetwerk en de beschikbaarheid van originele onderdelen.

Samengevat, de 6 tot 9 ton dieselvorkheftrucks van de 9-serie van Bobcat bieden een krachtige, efficiënte, en comfortabele oplossing voor zware hefbehoeften, met een sterke nadruk op gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, en lage operationele kosten.

Specificatie
Motor type
Capaciteit (kg)
Vorkenbord
Hefhoogte (bereik) (mm)
Draaicirkel (mm)
Ergonomische kenmerken*
Accuspanning (V/Ah)
Vraag offerte aan