Bobcat LPG Vorkheftruck Pro 5-serie | 1,5-2 ton

De LPG-vorkheftrucks uit de 7-serie van Bobcat, met een capaciteitsbereik van 6 tot 7 ton, markeren een significante vooruitgang in zware hefapparatuur. Deze machines zijn uitgerust met de krachtige PSI 4.3 liter LPG-motor, die bekend staat om zijn robuuste prestaties en efficiënt brandstofverbruik. Ontworpen om zowel krachtig als betrouwbaar te zijn, zijn deze vorkheftrucks geoptimaliseerd voor uitdagende werkzaamheden en lange werkdagen. De Zeus-cabine verhoogt het comfort van de bestuurder door een uitstekend zicht, een overzichtelijk dashboard, en een kwalitatief hoogwaardig interieur te bieden.

Vraag offerte aandownload PDF

De aandacht voor ergonomie is evident in het ontwerp van de 7-serie. Met functies zoals een premium stoel met lage mechanische vering om trillingen te verminderen, ergonomisch geplaatste schakelaars, en voldoende beenruimte, wordt de vermoeidheid van de bestuurder geminimaliseerd. Het gemakkelijk leesbare instrumentenpaneel geeft een duidelijk overzicht van de operationele status, terwijl de breed geplaatste zitpositie en led-combinatielichten het zicht en de veiligheid verbeteren. Het unieke ontwerp van het LPG-draagframe faciliteert eenvoudige installatie en verwijdering van de LPG-tank, wat de productiviteit bevordert.

Betrouwbaarheid wordt verder ondersteund door technologische innovaties zoals oliegekoelde schijfremmen en een volledig zwevende aandrijfas, waardoor de machines een maximale bedrijfstijd hebben en onderhoudskosten worden verlaagd. Het nieuwe luchtfilter met dubbele elementen en een voorfilter systeem zorgt voor een langere levensduur van de motor door efficiënt de inname van verontreinigingen te verminderen.

Veiligheidskenmerken zoals een antislipplaat op de trede, een panoramische spiegel, en een achteruitrijcamera, samen met het bestuurderdetectiesysteem, verhogen de bescherming van zowel de operator als de omgeving. De gemakkelijk te openen motorkap en strategisch geplaatste elektrische componenten vereenvoudigen het onderhoud, terwijl het wereldwijde servicenetwerk van Bobcat en de beschikbaarheid van originele onderdelen de langetermijnbetrouwbaarheid van de machine garanderen.

Samengevat combineren de LPG-vorkheftrucks van de 7-serie van Bobcat indrukwekkende kracht met geavanceerde ergonomie, betrouwbaarheid, en veiligheidsvoorzieningen, waardoor ze een essentiële toevoeging zijn voor werkzaamheden waar zware lasten met precisie en zorg moeten worden gehanteerd.

Specificatie G60S-7 G70S-7
Motor type PSI 4.3L (Tier III) PSI 4.3L (Tier III)
Capaciteit (kg) 6000 7000
Vorkenbord FEM 4 FEM 3
Hefhoogte (bereik) (mm) 3000-6500 3000-6500
Draaicirkel (mm) 3380 3430
Ergonomische kenmerken premium stoel, minimale trillingen premium stoel, minimale trillingen
Accuspanning (V/Ah) 12/75 12/75
Vraag offerte aan