Bobcat LPG Vorkheftruck NX Plus-serie | 2,5-3,5 ton

De NX Plus-serie lpg-vorkheftrucks biedt krachtige prestaties en uitstekende waarde, met capaciteiten variërend van 2,5 tot 3,5 ton. Ze zijn ontworpen met de veiligheid van de gebruiker als prioriteit, inclusief stoelsensortechnologie en hydraulische hefmastvergrendeling om onbedoelde bewegingen te voorkomen. Deze trucks zijn geoptimaliseerd voor snelheid in heffen en dalen, hebben een hefmast met breed zicht voor betere zichtbaarheid, en een grote hellingshoek voor meer productiviteit in het magazijn.

Vraag offerte aandownload PDF

Ontdek de robuuste en veelzijdige NXE-serie elektrische vorkheftrucks van Bobcat, met een hefcapaciteit van 8 tot 10 ton en voorzien van vierwielaandrijving. Deze serie is ontworpen om de zwaarste uitdagingen in de logistiek en materiaalbehandeling aan te gaan, waarbij krachtige prestaties hand in hand gaan met geavanceerde ergonomie en bedieningsgemak. De vorkheftrucks uit de NXE-serie onderscheiden zich door hun uitstekende zicht en een reeks aan comfort- en productiviteitsverhogende functies, die standaard worden meegeleverd.

Elk model binnen deze serie is uitgerust om een significante bijdrage te leveren aan de operationele efficiëntie van uw bedrijf, terwijl tegelijkertijd de totale eigendomskosten worden geminimaliseerd. Dit wordt bereikt door een combinatie van duurzame constructie, energie-efficiënte aandrijving en gebruiksvriendelijke interfaces die samenwerken om de productiviteit te maximaliseren zonder compromissen te sluiten op het gebied van comfort of veiligheid.

De NXE-serie staat voor een nieuwe generatie van elektrische vorkheftrucks die niet alleen de milieu-impact verlagen door hun elektrische aandrijving, maar ook de operationele kosten drukken door hun efficiënte energiegebruik en lage onderhoudsvereisten. Dit maakt ze een ideale keuze voor bedrijven die streven naar duurzaamheid en kostenefficiëntie in hun logistieke operaties.

Door te investeren in een vorkheftruck uit de NXE-serie kiest u voor een toekomstgerichte oplossing die uw bedrijf niet alleen helpt bij het behalen van zijn operationele doelen, maar ook bijdraagt aan een groener en duurzamer bedrijfsmodel. Met de garantie van Bobcat op kwaliteit en betrouwbaarheid, zijn deze vorkheftrucks een waardevolle toevoeging aan elke vloot, klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Specificatie B40X-7 B45X-7 B50X-7 B50XC-7
Motor type AC Electric AC Electric AC Electric AC Electric
Capaciteit (kg) 4000 4500 5000 4990
Vorkenbord FEM 3a FEM 3a FEM 4a FEM 3a
Hefhoogte (bereik) (mm) 3000-6050 3000-6050 3000-6500 3000-6500
Draaicirkel (mm) 2620 2620 2645 2645
Ergonomische kenmerken* Mini-hendels, Containeruitvoering Mini-hendels, Containeruitvoering Mini-hendels, Containeruitvoering Mini-hendels, Containeruitvoering
Accuspanning (V/Ah) 80/840 80/840 80/930 80/930

 

* verkrijgbaar als optie.

Vraag offerte aan