Bobcat LPG Vorkheftruck Pro 5-serie | 1,5-2 ton

De Pro-5-serie LPG-vorkheftrucks, met een capaciteit variërend van 1,5 tot 2 ton, staan bekend om hun geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke ontwerp. Deze vorkheftrucks zijn uitgerust met krachtige LPG-motoren die niet alleen efficiëntie in werkzaamheden brengen maar ook zorg dragen voor het milieu door hun lage emissies. De ontwerpen benadrukken ergonomie en comfort voor de bestuurder, met ruime cabines die voldoende beenruimte bieden, verstelbare stoelen, en strategisch geplaatste pedalen die een comfortabele en handige bediening garanderen. Dit maakt het langdurig werken met deze machines minder vermoeiend en verhoogt de productiviteit op de werkplek

Vraag offerte aandownload PDF

Een onderscheidend kenmerk van de Pro-5-serie is de aandacht voor detail in de ontwikkeling van de gebruikersinterface en bedieningselementen. Het gemakkelijk leesbare, geïntegreerde instrumentenpaneel biedt bestuurders een duidelijk overzicht van de bedrijfsstatus van de heftruck, waardoor ze snel en efficiënt op situaties kunnen reageren. Daarnaast zijn deze vorkheftrucks voorzien van led-combinatielichten die helderder en duurzamer zijn dan traditionele lichtbronnen, wat de veiligheid tijdens het werken in verschillende lichtomstandigheden verbetert.

De betrouwbaarheid van de Pro-5-serie wordt verder versterkt door hun robuuste ontwerpkenmerken, waaronder oliegekoelde schijfremmen die volledig zijn afgesloten om maximale bescherming tegen verontreiniging te bieden. Dit onderhoudsvrije remsysteem garandeert een maximale bedrijfstijd en minimaliseert de totale eigendomskosten. De volledig zwevende aandrijfas en hydrostatisch stuursysteem benadrukken de engineeringfocus op duurzaamheid en bedieningsgemak, waardoor deze machines betrouwbaar zijn in zelfs de meest veeleisende werkomgevingen.

Veiligheidsfuncties zijn een topprioriteit in het ontwerp van de Pro-5-serie. Het bestuurderdetectiesysteem zorgt ervoor dat de hef- en rijfuncties worden onderbroken wanneer de bestuurder niet aanwezig is, waardoor ongevallen worden voorkomen. Daarnaast draagt het hydraulische vergrendelsysteem bij aan de stabiliteit van de machine door te voorkomen dat de mast onbedoeld beweegt.

Samengevat combineert de Pro-5-serie LPG-vorkheftrucks van 1,5 tot 2 ton geavanceerde technologie met gebruikerscomfort en veiligheid, waardoor deze machines een waardevolle aanvulling zijn voor elke werkplek die efficiëntie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Specificatie G15S-5 G18S-5 G20SC-5
Motor type HMC/G424I HMC/G424I HMC/G424I
Capaciteit (kg) 1500 1950 2000
Vorkenbord FEM 2 FEM 2 FEM 2
Hefhoogte (bereik) (mm) 2700-6000 2700-6000 2700-6000
Draaicirkel (mm) 1977 2022 2050
Ergonomische kenmerken* Kantelbare stuurkolom, ruime cabine Kantelbare stuurkolom, ruime cabine Kantelbare stuurkolom, ruime cabine
Accuspanning (V/Ah) 12/45 12/45 12/45

 

* verkrijgbaar als optie.

Vraag offerte aan